Disa Modele Kontrata

Miq  ,më poshte do gjeni  disa  modele kontrata.

Ju lutemi  në qoftë se keni modele të tjera kontrata, t’na I dërgoni tek  e-maili jone:kontakt@drejtesiashqiptare.com

4 Responses to Disa Modele Kontrata

 1. ergen says:

  meqense jeni adresa e vetme ne nje morri informacionesh, jeni nismetaret e dickaje madhore, duke ditur qe ne fushen e jurisprudences nuk ka asnje adres te saket ose mireinformuese.Ju pergezoj per kete fakt, por sme pelqen qe postoni disa kontrata si pune e atyre me lart qe jane kopjime te Kodeve,dhe jo nje perpilim.

  • Admin says:

   Ergen Faleminderit shume per komentin.Po perpiqehemi te bejme me te miren, por kemi nevoje edhe per ndihmen tuaj.Ne qofte se ke ndonje kontrate te mire ose cfaredo ne lidhje me jurisprudencen, te lutem nga i dergo tek : kontakt@drejtesiashqiptare.com.
   Faleminderit !

 2. Ronhill says:

  Pershendetje te nderuar!
  A ka mundesi qe te jepni shembuj per:
  1. padi per mohimin e puneve hjuridike — Kreditori – personi i trete i cili e ka prishur kontraten dhe
  2. padi per vertetimin e te drejtes se pronsise, te fituar ne baze te parashkrimit fitues. Psh. (20 vjet).
  Faleminderit paraprakisht!!!

 3. janina says:

  pershendetje

  nese keni mundesi te perpiloni nje forme te kontrates per mbajtjen e kontabilitetitT ( mundesisht ne kontart te ceket qe te kontabilisti mbane pergjegjesi vetem per informacionet te cilat i merr prej pronarit te firmes )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

eleven − 10 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress | Designed by: Dog Groomer | Thanks to Assistant Manager Jobs, Translation Jobs and New York Singles