Na ndihmo edhe ti !Shkruaj edhe ti një shkrim ! Bashkëpuno!

Në muajin Mars 2011, morëm inciativën për të ndërtuar këtë web-site. E morëm këtë iniciative  si nevoje  e të gjithë studenteve,juristeve,pedagogeve etj për të pasur një bibliotekë   elektronike të pasur  me doktrinë,me jurisprudence. Nisëm   ndërtimin e  këtij web-site  kur konstatuam se  për fat të keq se në vendin tone  nuk ekzitonte një web I mirëfillte  Lexoni Më Tepër »

Tag Archives: kazuse

Interpretime gjyqësore te Kodit te Procedures Penale-GENTIAN TRENOVA

183911_1704168775667_1581443070_31543165_7407161_n
LIBRI “:Interpretime gjyqësore te Kodit te Procedures Penale” AUTOR GENTIAN TRENOVA;
Ne kete liber, lexuesi do te gjeje ne menyre praktike interpretimet qe jane bere ne vite te ndryshme dispozitave te Kodit te Procedures Penale, nga ana e Gjykates Kushtetuese dhe Kolegjit Penal te Gjykates se Larte. Keto interpretime gjyqesore jane marre ne forme ekstratesh nga vendimet gjyqesore dhe jane perfshire pas dispozites konkrete e cila eshte interpretuar lidhur me çeshtjen konkrete qe eshte gjykuar.
Powered by WordPress | Designed by: Dog Groomer | Thanks to Assistant Manager Jobs, Translation Jobs and New York Singles